Buffet forslag

Forret
Blinis med røget laks og rødbedecreme
Varmrøget laks med urtecreme
Røget svinemørbrad med spinatcreme
Røget lam med feta tzatziki
Dampet fisk med appelsin/chili marmelade
Carpaccio med kerner og parmesan

Hovedret
Kalveculotte
Mangoglaseret kyllingebryst
Gråsten kyllingebryst
Urtebagt laks
Øl & urtemarineret grillkølle
Kalkunbryst med krydderost, omviklet med serrano

Kartofler m.m
Kartofler

Petit kartofler med rød pesto
Rodfrugt rösti
1/2 bagt kartoffel gratineret med pesto & ost
Flødekartofler

Tilbehør
Salsa
Rød pesto
Urte pesto
Aioli
Feta tzatziki
Edamame hummus
Rødbedecreme 

 

Salater m.m
Den sprøde, agurk, grønne asparges & snackærter
Hjertesalat med syltede rødløg, bagte tomater & feta
Tomatsalat med revet blomkål
Grønkålssalat med med bagte rødbeder
Broccolisalat med kartofler & forårsløg
Grøntsagstærte
Bulgursalat
Pastasalat med kerner & grønt
Salat med puylinser & kartofler

Dessert
Frugtsalat, årstidens frugter & råcreme
Pandekager med vanilieis
2 slags is (valgfri)
Brownie med bærmousse
Chokoladekage med tobleronecreme
Chokoladekage med mascarpone & jordbær
Kagetapas med 4 slags
Osteanretning med 3 slags oste & tilbehør

Alle forretter kan anrettes på tallerken 
Vælges denne løsning, frafalder 2. valget